Wednesday, December 29, 2010

INVITATION TO PREMIERE SCREENING OF SEASON OF THE WITCH

Hari ni bangun awal tapi sengaja liat nak turun dari katil. Bersiap-siap tapi tak sempat nak breakfast, buka freezer capai buah oren satu, start kereta terus pergi office. Buka je email, SUPRISE !!! Thank you Nuffnang, dah lama Angah tak pergi tengok wayang dengan tiket free ni. Jadi 5hb ni boleh la pergi e@Curve tengok season of the witch ni. Post Angah tak lah menarik sangat sebab tu terlepas grand prize 3D/2N kat Hard Rock Hotel worth RM2800.





Macam mana Angah boleh menang tiket ni, boleh la baca post Angah yang tak seberapa ni kat sini LINK NI. Angah pun ada masuk contest gak untuk movie Faster, harap2 yang tu pun membuahkan hasil. Mari bekerja !!




Angah: Tak sia-sia post ni !!

2 comments:

Cik Fia said...

bawak saya boleh kan?

Pajill Nostra said...

bestnye! aku tanggung derita sakit gigi bongsu: Gigi Bongsu

VERY VERY IMPORTANT READER (VVIR)

Thank you for visiting my blog, if you don't mind, please leave your blog link by filling the form below. InsyaAllah, I will visiting you in the future. If you have any question regarding myself or anything, please leave your doubt at "FORMSPRING ME" ok..