Tuesday, March 29, 2011

LAT KAMPUNG BOY SEBUAH MUZIKAL

Terima kasih kepada yang berkenaan bagi tiket untuk menonton Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal pada 29 March 2011 pukul 8:30 malam di Panggung Sari, Istana Budaya. 2 tiket bermaksud Angah dan Miss S akan menonton bersama, K28 untuk saya dan K27 untuk Miss S.



Ni VIP seat, harga tiket agak mahal la tapi tak terasa sangat la sebab dapat percuma. Kalau berminat boleh dapatkan tiket sementara stok masih ada. Angah pun tak tahu nak describe macam mana cerita ni sebab ni first time masuk istana budaya. Dan betul ke nak masuk istana budaya kena pakai baju batik. Kena la angkut pergi office malam nie.



Angah: Jumpa di KL Sentral ye !! Hati-hati dalam perjalanan !!

2 comments:

Cik Fia said...

layout blog baru la.. :)




jumpa di sana ^_^

Khalid Amin said...

Belum sempat nak buat cantik-cantik, tukar background je sikit. Selepas tengok citer LAT ni, memang tip top. Memang rugi siapa tak pergi tengok !!

VERY VERY IMPORTANT READER (VVIR)

Thank you for visiting my blog, if you don't mind, please leave your blog link by filling the form below. InsyaAllah, I will visiting you in the future. If you have any question regarding myself or anything, please leave your doubt at "FORMSPRING ME" ok..