Wednesday, October 13, 2010

MUDAH JE NAK JADI FOLLOWER


Ada orang tanya Angah, macam mana nak jadi Follower kat blog, Angah jawab mudah je sebab tak perlu ada blog sendiri untuk follow blog orang lain. Follower ni menandakan anda menyokong penulisan kawan-kawan. Cukup sekadar pembaca mempunyai Yahoo Mail, Google Mail, atau yang tersenarai kat bawah ni. Mudah bukan, tak sampai pun satu minit, login pastu jadi la follower. Kalau dah mudah, boleh la jadi follower Angah. Hehe.



Kelebihan follower ni di antaranya mengeratkan sillaturahim di antara pembaca dan pemblog. Boleh juga dapat makluman tentang info baru dan sebagainya. Oklah, Angah nak spend 15 minit je update post ni, macam dah lebih je.




Angah: "Dengan nama Allah aku bertawakkal kepadaNya dan tiada daya serta upaya kecuali dengan keizinan Allah".. Semoga kita semua dirahmatiNya..

2 comments:

Cik Fia said...

ok. nanti ramai la follower.. bertambah

Khalid Amin said...

Hehe.. Copy paste la kat blog fia.. Hehe..

VERY VERY IMPORTANT READER (VVIR)

Thank you for visiting my blog, if you don't mind, please leave your blog link by filling the form below. InsyaAllah, I will visiting you in the future. If you have any question regarding myself or anything, please leave your doubt at "FORMSPRING ME" ok..