Monday, July 26, 2010

BEST INVITATION LAGI THANK YOU NUFF

Angah menang tiket lagi yang di sponsor khas oleh Nuffnang. Kali ni dapat invitation untuk menonton tayangan pertama cerita "Salt" yang dibintangi oleh Angelina Jolie. Dapat 2 tiket lagi dan semestinya dalam dilemma, siapakah yang harus diajak dating kali nie. Takpelah macam biasa terpaksa la duduk 2 seat camni. Itu invitation yang pertama, invitation yang kedua oleh Nuffnang pulak ke LG Cookie Monster Party pada 24 July 2010 kat Neutral Club. Angah terpaksa tolak invitation ni sebab hanya single invitation so segan nak pergi sorang-sorang. Preparation untuk besok nak tengok citer Salt kat GSC Mid Valley, Kuala Lumpur.




SALT, tengok preview sangat best movie nie, kalau sape2 blum tahu tentang movie ni, leh baca synopsis cite ni kat link ni. Untuk yang dapat invitation tu, boleh la jumpa kat sana ye. Ayat ni macam copy paste je dari post sebelum ni. Sesiapa yang free tu leh la message Angah ye, boleh pergi tengok sama-sama dengan Angah.


"Premiere Screening of Inception"


"2 Exclusive Free Ticket"

Gambar ni masa Angah pergi tengok movie Inception, invitation pertama. Satu tiket lagi diberikan kepada housemate, Hizami yang tidak mahu dikenali. Memang best citer ni, kalau 10 bintang, Angah kasi 9 bintang. Cerita ni confirm tak ngantuk walaupun movie ni panjang giler. Berbaloi untuk spend masa tengok movie ni. Pengalaman nak tengok movie nie kat Mid Valley memang mencabar, movie start kul 9.00 malam, Angah bertolak dari Shah Alam dari pukul 7.30mlm dan tersangkut dalam traffic jam, sampai je dah pukul 8.50 mlm, tinggal seat kat depan je.. Huhu.. Terpaksa la ambil.. Sampai rumah lebih kurang pukul 1.00 pagi. Hehe.. Nak tengok movie kat Mid Valley kena pergi awal-awal lain kali.


Angah: Berkawan dan bercinta kadang kala memberi kesan yang berbeza dalam pergaulan, kedua-duanya ada kelebihan yang tersendiri.







4 comments:

Fia said...

nak ikot....

Khalid Amin said...

CikFia kan jauh.. Macam mana nak ikut.. Ishk.. Jaga diri ye..

hiro said...

cmne nak dpt?
cmne nak dpt tket free..gua xdpt pun.

Khalid Amin said...

Kena buat post.. Selalu je nuffnang buat contest camni, buat post lawa2 dan menarik.. Confirm la dapat..

VERY VERY IMPORTANT READER (VVIR)

Thank you for visiting my blog, if you don't mind, please leave your blog link by filling the form below. InsyaAllah, I will visiting you in the future. If you have any question regarding myself or anything, please leave your doubt at "FORMSPRING ME" ok..