Monday, December 13, 2010

BUTANG MERAH YANG MENARIK


Sebelum ni orang larang Angah tekan tapi Angah tekan juga. Bila dah tekan, baru Angah tahu menyesal tekan butang merah kat bawah ni. 15 minit masa Angah habiskan untuk tekan butang merah kat bawah ni.








Angah: Ini la yang dikatakan perasaan ingin tahu !! Manusia tidak akan lari dari perasaan ingin mencuba.. Hehe.. Kalau dah agak2 malas nak tekan tu, comment la kat sini apa ayat last korang baca ye.. !!

8 comments:

Apple Aimi said...

sengal je button red tu adeh.

Cik Fia said...

ups.. tertekan..

wekk

Khalid Amin said...

Hehe.. Lama tak korang rasa tekan ?? Ketagih tak ??

mier@merr said...

haha...kejam.... tekan smpi ulang blk kot..

Pajill Nostra said...

tekan butang R kat astro je. lagi senang.

click myblog: *pajillnostra*

hikari said...

err..tertekan..
curious~
hehe

Khalid Amin said...

Sampai ulang balik.. Hehe.. Eh.. Tu butang merah lain tu fazil..

Khalid Amin said...

Hikari: Bagus.. Sila ajak member2 spend masa tekan butang merah nie.. Hehe...

VERY VERY IMPORTANT READER (VVIR)

Thank you for visiting my blog, if you don't mind, please leave your blog link by filling the form below. InsyaAllah, I will visiting you in the future. If you have any question regarding myself or anything, please leave your doubt at "FORMSPRING ME" ok..