Thursday, July 8, 2010

BEST GILER DAPAT INVITATION THANK YOU NUFF

Angah sampai je kat rumah, buka laptop dan check email.. Check punya check, ada la satu 2 email dari nuffnang, satu email menerangkan cara-cara nak join LG cookies monster party, ingat kan dah leh join party tu. Tapi seingat Angah dah hantar dah submit dah permalink tu. Tak kisah la. Lagi satu email dapat invitation untuk menonton Premiere Screening of Inception pada 14 July 2010, Rabu, pukul 9.30 malam kat GSC Mid Valley, terus je balas email tu laju-laju sampai ke pokok sena. Tapi Angah ada 2 tiket ni, nak ajak siapa ea lagi sorang?? Fikir jap. Kawan ramai ni, GF takde, keluarga jauh, erm, duduk 2 seat la kalau camni.




INCEPTION, tengok preview sangat best movie nie, kalau sape2 blum tahu tentang movie ni, leh baca synopsis cite ni kat link ni. Untuk yang dapat invitation tu, boleh la jumpa kat sana ye. Nak berpantun sikit nie..


Burung Kedidi Begitu Sunyi,
Tiada Tempat Untuk Berlari
Perut Angah Dah Berbunyi,
Terpaksa la Angah Mengundur Diri.



Adui, tunggu apa lagi, jawab la, hehe.. Oklah bye..


Angah: Jangan hidup bersendirian kerana hidup ini memerlukan antara satu sama yang lain.







9 comments:

BULAN said...

inception???bak tiket 1!!!!;p

esoneniey said...

nak itotttt!!!! nak nak SERIOUS

Khalid Amin said...

Kalau bagi kat BULAN dan esoneniey, Angah tak leh tengok la. Tapi Angah akan bagi gak satu, cuma pada yang single je ok. Hehe..

BULAN said...

haha..ari ni selasa 13hb...esok rabu 14hb...bagi tiket 1 kt saye..lalallala

Khalid Amin said...

Ishk Bulan nie, Angah dah pegi tengok dah, Bulan ni pun satu, nak bagi camne, nak contact pun tak tahu..

BULAN said...

okish!!!saye sudaa merajuk!!ala fb kan ade..saje xnk ajak..xpela..:(

Khalid Amin said...

Lain kali ea.. Dapat invitation lagi nie.. Hehe.. Tapi cerita inception sangat best dan sangat layan..

BULAN said...

hoh!!!arghhh!!!xkira kamu hutang saye muvie..hahaha..saye mahu inception!eclipse!!predators!!dan yang pasti sorcerer's apprentice!!!

Khalid Amin said...

Hehe.. Bulan ni nak jumpa pun susah.. Huhu..

VERY VERY IMPORTANT READER (VVIR)

Thank you for visiting my blog, if you don't mind, please leave your blog link by filling the form below. InsyaAllah, I will visiting you in the future. If you have any question regarding myself or anything, please leave your doubt at "FORMSPRING ME" ok..